woensdag 11 december 2019

Mini kerstkaartjes


Hallo!

Wist je dat je nog steeds mee kunt doen aan onze Stempel en Scrap uitdaging, afgekort SESU? Deze keer is het thema KERST.

Een ideale tijd voor creatievelingen, die graag met stempels en papier werken, want er is genoeg te maken. Te denken valt aan leuke cadeauverpakkingen, decoratie om de kersttafel leuk aan te kleden, cadeaukaarten, maar niet te vergeten....de kerstkaarten! Want Echte Post Is Zoveel Leuker!

Deze keer heb ik een paar ieniemini kaartjes gemaakt in 3x3 inch (7.5 x 7.5 cm) formaat. Gelukkig hebben we er bijpassende envelopjes bij en ze passen ook gezellig met z'n allen in een pizza doosje. Op mijn eigen blog kun je zien hoe het bijpassende doosje bij deze kaartjes eruit ziet. Klik {HIER} als je dit ook wilt bekijken.

Dit is ook een leuk maatje kaart om op de borden te zetten bij het kerstdiner.
Overigens is de post minder happy met zulke kleine kaartjes, maar zeg nou zelf...ze zijn toch te schattig?!

Mocht je geinspireerd zijn en mee willen doen aan onze kerst uitdaging, klik dan {HIER} voor meer informatie. Aldaar kun je ook jouw creatie uploaden. Wij kijken erg uit naar jullie mooie creaties!

Tot Stempels...


Gebruikte Stampin' Up!® materialen voor het doosje + de kaartjes:

>


Op zaterdag 18 januari 2020 organiseren wij een SUper leuke workshopmiddag in de Vang in Wateringen. 

Lijkt het jou leuk om naar deze gezellige creatieve middag te komen, maar wil je wat meer informatie? Klik dan {HIER} om naar de desbetreffende blogpost te gaan.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo!

Super leuk dat je een reactie achterlaat.
Hopelijk laat je nu de boel de boel en ga je lekker aan de stempel of scrap, want dat is ons doel.

Stempel & Scrap
Monique, Leoni en Caro