donderdag 12 december 2019

Doe je mee Donderdag! Doe jij al mee?


Vanaf vandaag hebben je nog 8 dagen om mee te doen met onze uitdaging!

Heb jij je kerstkaarten zelf gemaakt? Of heb je misschien mooie decoratie gemaakt?  Laat het ons zien, doe mee aan deze uitdaging!

stempelenscrap@gmail.com

Klik {hier} om naar onze eerste blogpost te gaan om nog wat inspiratie op te doen!

Hoe doe je mee?

Maak je een leuke creatie binnen het thema kerst. Dit mag een kaartje zijn, een scrap layout, een cadeauverpakking of een ander project.

Wij maken onze voorbeelden met Stampin'Up!® materialen, Wij vragen jou om in ieder geval  zichtbaar iets van Stampin'Up!® te gebruiken, dit mag ook retired (niet meer leverbaar) zijn.

Wanneer jij jouw creatie af hebt, upload je die via Inlinkz. Je kunt naar je blog linken of ervoor kiezen om alleen een foto te uploaden met jouw naam. Na de sluitingsdatum zullen wij een top  3 kiezen. De winnaar mag als gastdesigner meedoen aan Uitdaging 6!

Wil je een beetje hulp?

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet hoe het werkt om een link toe te voegen. Je kunt ons ook vragen om een foto voor jou te plaatsen. Mail een foto van je creatie aan stempelenscrap@gmail.com en wij plaatsen de foto namens jou! Ook daar zijn wij heel erg blij mee!

 Regels om mee te kunnen doen:

  1. Upload een foto van jouw creatie voor vrijdagavond 20 december 22.00 uur (CET).
  2. Als je linkt naar een post in een blog, wil je dan teruglinken naar ons blog en vermelden dat je meedoet aan onze challenge? Je kunt daarvoor ook onze banner gebruiken. 
  3. Voor deze uitdaging gebruik je op jouw favoriete social media de hashtag #SESU4. (optionele hashtags die gebruikt kunnen worden zijn: #stempelenscrap #echtepostiszoveelleuker)
  4. Het gaat om nieuw gemaakte creaties, links naar posts van langer geleden worden verwijderd.
  5. Gebruik zichtbaar iets van Stampin'Up!®.
  6. NB: ook zonder blog kun je meedoen!
  7. Have fun!

Jij doet toch ook mee?


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter


Wij vinden het super leuk als je onze "Ik Stempel & Scrap gezellig mee!" button op je blog plaatst in de zijbalk. Je kunt hiervoor het bovenstaande plaatje gebruiken.  Sla 'm op door met je rechter muisknop te klikken en afbeelding opslaan als... te kiezen. Dan kun je dit plaatje opslaan op je computer en zelf toevoegen aan je blog.

We kunnen niet wachten op jullie prachtige creaties! Zo benieuwd zijn we.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo!

Super leuk dat je een reactie achterlaat.
Hopelijk laat je nu de boel de boel en ga je lekker aan de stempel of scrap, want dat is ons doel.

Stempel & Scrap
Monique, Leoni en Caro