dinsdag 7 april 2020

Winnaar Stempel & Scrap uitdaging 9!!



Van donderdag 19 maart t/m vrijdag 9 april was onze 9e uitdaging. Dit keer was het thema Zwart-wit + 1 kleur en we zijn heel erg blij dat jullie hebben meegedaan en een mooie kaart hebben gemaakt.  Dit thema viel best in de smaakt, dank jullie wel weer voor jullie enthousiasme!

Wil je nog eens zien welke kaarten er zijn ingestuurd?  Klik dan hier!

Winnaar

Het is altijd moeilijk een winnaar te kiezen!
Elke creatie heeft zijn eigen charme, wat de één mooi vind vindt een ander misschien weer minder mooi, of het is niet helemaal jouw smaak. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je blij wordt om creatief bezig te zijn. Maar goed, we moeten toch kiezen en deze keer hebben we gekozen voor de kaart van Jeanet



Gefeliciteerd Jeanet, je hebt onze negende uitdaging gewonnen. We sturen je een email om je uit te nodigen gastdesigner te zijn bij uitdaging 11.

Je mag de winnaarsbutton op je blog plaatsen!
Je kunt hiervoor het onderstaande plaatje gebruiken.



stempelenscrap.blogspot.com | stempelenscrap@gmail.com

Klik met je rechter muisknop op het plaatje en selecteer Afbeelding opslaan als.., zodat je het plaatje op je computer kunt opslaan. Daarna kun je het aan je blog toevoegen.

Wij vragen je vriendelijk om ons blog aan het plaatje te linken op jouw blog, zodat anderen ons ook kunnen vinden en gezellig mee kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo!

Super leuk dat je een reactie achterlaat.
Hopelijk laat je nu de boel de boel en ga je lekker aan de stempel of scrap, want dat is ons doel.

Stempel & Scrap
Monique, Leoni en Caro